Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 4 maj 2022

Godmorgon alla mina vänner som tittar in hos mig idag. Vad glad jag blir att just du är här. Idag var jag lite seg, jag har sovit väldigt dåligt i natt och har vaknat flera gånger och det har tagit lång tid innan jag somnat om. Ja, ja, det får bli vila när jag kommer hem i eftermiddag.

Det blev ingen löpning i går kväll utan vi åkte till Malkars och gymmade. Jag körde milon och lite andra övningar med fria vikter. Vi var inte ensamma på gymmet om vi säger så. Det kanske inte blir den dagen och tiden fler gånger utan jag får nog försöka köra milon efter jobbet någon gång. Fast det kändes bra när vi kom hem och satt i soffan igen. Sedan blev det en lugn kväll framför Robinson och Benjamins innan jag gick till sängs.

Idag skiner solen och det är 9 grader utomhus så jag hoppas att det blir en fortsatt fin dag. Det blir Centrumskolan som vanligt och i eftermiddag ska jag sova för ikväll är det föräldracafé på jobbet så då ska jag tillbaka till skolan. Det kommer att bli trevligt för det är typ den enda gången en ser vårdnadshavarna. Det är skillnad mot när jag jobbade i förskolan då en såg vårdnadshavarna varje dag.

Sedan ikväll kommer även Victor och Torun så det ska bli kul att träffa sonen igen. Fast det blir inte så många dagar då han även vill hälsa på sina syskon innan han börjar jobba i Byxelkrok över sommaren som han nu gjort i sju somrar. Han ska jobba på Petters pizzeria och restaurang som ligger vid hamnen i Byxelkrok.

Vi ska hinna fira Victor nu när han är hemma för han fyllde 27 år i måndags.

Nu önskar jag er en fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer