Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Orkade inte

Det blev inte att jag prioriterade bloggen igår. Hur blev min dag kanske ni undrar…

Dagen igår valde jag att inte följa med till backen efter frukosten, kände att min nacke behövde vila. Jag fick sällskap av Marie här i huset. För Jon blev det besök på akuten i sälen med Maya för dagen innan hade hon ramlat i backen. Maya kom hem med gipsad arm, vilken otur 😥.

Vid klockan elva kom Mats tillbaka till huset och då hade vi fixat lunchen som skulle med till backen, varm choklad och bullens korv.

Efter lunchen åkte vi lite och det blev till och med stolsliften. Marie är inte så förtjust i höjder så för henne var färden upp till toppen inte så angenäm. Trots det åkte vi upp en andra gång fast det var bara för att vi skulle kunna ta oss vidare mot vårt hus.

När vi var hemma i huset fick vi se härliga färger på himlen, vet inte om det var som norrsken eller vad en kan kalla fenomenet.

Sedan var det bastun som lockade för Jon, Mats och mig 😊 Såklart blev det snöbad när vi kände oss tillräckligt varma för att gå ut i snön. Tyvärr var det åkare fast det funkade ändå, vi fick bara gräva lite.

Kvällens middag blev hämtpizza och Marcus, Hillewi, Oscar och Wilma kom och umgicks med oss ikväll.

Kvällen avslutades med Trivial Persuite och det slutade lika för klockan hade hunnit bli nästan midnatt så det var dags att gå och lägga sig.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *