Påsklov 2021

Måndag och röd dag är den dagen som startar mitt påsklov. Jag måste erkänna att det är väldigt lyxigt att jag får påsklov när jag arbetstränar på Centrumskolan.

Det blev ingen direkt sovmorgon idag för jag vaknar tidigt nuförtiden även om jag lägger mig sent. Idag stod vandring på schemat tillsammans med Mats körvänner. Jag tänkte på Inga som gör så fina vandringar fast där ligger jag i lä än så länge. Vi vandrade på Örsjöleden i Nybro och det blev 7 kilometer. Det skulle inte bli så fint väder enligt väderprognosen igår fast det blev bättre dock lite blåsigt. Blåst är bättre än regn i alla fall. På vandringen fick jag se massa tussilago och den blomman har jag nog inte sett i vuxen ålder så jag blev glad över att se den fina lilla gula blomman som förknippas med våren. Det var en trevlig runda runt sjön med fina rastplatser utmed leden

När jag kom hem efter vandringen åt vi upp våra påskrester och sedan somnade jag i soffan för jag var jättetrött. Jag sov nog två timmar så jag hoppas jag inte sabbade nattsömnen.

Vi har inga planer ikväll så det blir en lugn kväll framför tvn.

Jag hoppas ni haft en härlig påskhelg, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *