Promenad

I morse kom Mats tillbaka på morgonen efter att han åkte till jobbet. Jag hörde ytterdörren stängas och öppnas flera gånger. Det gjorde att jag inte kunde somna om så jag gick upp halvåtta och då var det grått fast uppehåll och temperaturen låg på 6 grader. Jag upptäckte att Mats glömt sin jobbtelefon som låg under några reklamblad och antog att det var telefonen som han letade efter när han gick in, ut, in och ut i morse.

Eftersom jag ändå tänkt ta mig en tur till långviken så svängde jag förbi Mats jobb med telefonen. Jag stannade och drack kaffe tillsammans med Mats och sedan åkte jag till Kalmarsundsparken och parkerade bilen. Sedan fick jag en skön promenad i höstvädret och spanade hur det såg ut vid bryggorna och vilka stegar som var upptagna för vintern.

Ute vid hopptornet fanns inga stegar fast vid bastun fanns det en stege och belysning fast för att komma dit fick en gå runt staketet som omgärdade bastuns område. Här kanske vi kan bada nästa torsdag.

Efter den sköna promenaden åkte jag till Eko för att handla godis, vet inte om det kommer några halloweenmonster i helgen och det är ju alltid trevligt att ha lite hemma plus att jag och Mats var sugna på godis ikväll. Det är faktiskt ganska längesedan vi köpte godis så nu tyckte vi att vi kunde unna oss det ikväll.

Jag tror att Mats skulle sluta tidigt idag, runt tre så vi kommer inleda helgen lugnt. Får se om vi får något infall senare under eftermiddagen till umgänge. Det vet en ju aldrig…

Jag önskar alla en fin fredag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.