Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Rak igen 😊

GodkvÀll alla som tittar in hÀr. Det har varit en bra dag pÄ Centrumskolan och det finns alltid att göra. Jag och en kollega har börjat planera inför elevens val pÄ fredag. DÄ ska vi göra BÀst i test med nÄgra elever, vi hoppas det kommer bli bra och att eleverna tycker att det Àr roligt.

Efter jobbet hade jag en tid hos Elin, osteopat och det var sÄ bra eftersom jag kÀnde att jag hÄller pÄ att bli sned i min kropp. Det var ca en mÄnad sen jag var hos henne. Det kÀnns alltid bra efterÄt och jag har mindre ont min höft nÀr jag varit dÀr. Jag kÀnner mig rak igen. Dock tyckte hon att jag skulle ta kontakt med en fysioterapeut för mina fötter, bara för att fÄ ett utlÄtande om hur jag kan tÀnka och göra för att fÄ igÄng min löpning igen.

NĂ€r jag kom hem vilade jag för jag Ă€r ju inne i en trötthetsperiod. NĂ€r Mats kom hem sĂ„ undrade han om jag skulle springa för det blev ingen löpning med vĂ„ra vĂ€nner. Jag valde att vila mina fötter … igen … suck, sĂ„ Mats sprang runt Lindsdal sjĂ€lv. Medan han sprang lagade jag middag, det blev majssoppa och vitlöksbröd i ugnen. Det blev gott trots att det var första gĂ„ngen jag gjorde majssoppa.

IkvÀll tittar vi pÄ Benjamins, tycker han Àr bra. Vi har Àven tittat pÄ Robinssons, brukar ni titta? Vi fÄr se om det blir ett bra program utan mobbing. Det verkar ju vara mÄnga personer med starka personligheter, vilket kan skapa dramatik.

Jag hoppas ni haft en bra tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer