Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Redan torsdag đŸ˜±

HÀr gÄr dagarna fort som vanligt. Det Àr redan torsdag morgon och jag sitter pÄ min plats i soffan som vanligt med datorn i knÀt. solen skiner och 4 grader sÄ det kommer nog bli en fin dag Àven idag. Nu mÀrks det att vi gÄr mot varmare tider. Mats rumsterar om uppe i badrummet och Àr snart pÄ vÀg till jobbet. Idag börjar han lite senare dÄ det Àr nÀtverkstrÀff för rektorerna. Jag sjÀlv ska ocksÄ bege ivÀg mig tidigare Àn vanligt dÄ jag ska till fysioterapeuten igen. TyvÀrr fÄr jag inte trÀffa samma person som förra veckan dÄ hon Àr bortrest, fast det ska vÀl gÄ bra det med.

IgÄr var det mycket pÄ schemat sÄ jag sov en liten stund i uterummet nÀr jag kom hem frÄn Centrumskolan för att sedan ta mig nÄgot lite att Àta innan det var dags att Äka tillbaka till skolan. Det var förÀldracafé igÄr kvÀll dÀr vi berÀttade om den stora förÀndringen vi ska göra till hösten dÄ vi ska expandera och flytta till nya lokaler. Det Àr alltid trevligt att trÀffa vÄrdnadshavarna.

Sedan nÀr jag kom hem var jag ganska trött och chillade bara i soffan tills Victor och Torun kom frÄn Mariefred. DÄ umgicks jag sÄklart med dem och de lagade mat som vi Ät nÀr Mats kom hem. Han hade varit pÄ teaterrep. Efter maten hade klockan hunnit bli sen sÄ alla var trötta och gick och la sig. Den hÀr natten sov jag lite bÀttre fast har vaknat flera gÄnger och kan inte somna om eller jo det gör jag ju efter ett tag fast det kÀnns som jag ligger lÀnge och vÀntar pÄ John Blund. Det kÀnns som jag hamnat lite i en ond spiral att jag Àr sÄ trött nÀr jag kommer hem och sover som en stock flera timmar och sedan verkar det pÄverka min nattsömn som det inte har gjort förut. Ja, jag vet att det bara Àr att gilla lÀget. Det Àr snart helg sÄ dÄ ska jag vila sÄ mycket jag kan nÀr jag kan.

Vi sjöng för Victor igÄr kvÀll och vi gav honom champagne, Taittinger och sedan en timmes paddelspel imorgon kvÀll tillsammans för han har aldrig spelat paddel. Sedan kommer han fÄ en skaldjurskvÀll imorgon hÀr hemma. Han fick vÀlja om han ville ut och Àta pÄ restaurang eller nÄgot hÀr hemma och han valde hÀr hemma. Det var svÄrt att veta vad vi skulle ge honom dÄ han inte har nÄgot eget boende och sÀsongsjobbar. Det kommer bli en mysig em kvÀll imorgon.

IkvÀll ska jag försöka trÀna med Sweden runners och sedan blir det paddelspel med Marie och Jimmy. Det kommer bli kul. Vad hÀnder för er idag?

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig dag, kram Susann 💜

4 kommentarer