Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag

Regn och väldigt mörkt.

Idag fick jag gå upp tidigare än vad jag tänkt mig för sonen skulle lämna in sin sommarbil på verkstaden så han behövde skjuts tillbaka från verkstaden för det regnade. Min bil hade jag laddat med batteriladdare i natt så den startade som tur var som den skulle. Nu hoppas jag att den startar igen när jag ska åka till Centrumskolan.

Den mörka tiden är väl här antar jag för det är en mörkgrå himmel och 6 grader utomhus. Detta väder är inte mitt favoritväder, det enda en kan göra är att tända ljus och mysa med en bra bok eller film. Det är fascinerande hur fort vädret ställer om sig med tanke på den fina kvällen vi hade igår.

Jag kom på i morse att vi får springa själva ikväll för Karin har födelsedag idag så hon kunde inte och Madeleine firar såklart sin mamma. Vi får se om vi springer sju kilometer eller kortare, beror lite på hur min höft känns när vi börjar springa.

Annars händer det inte så mycket här, även om vi har våra träningsrutiner som fyller våra kvällar. Det känns som det är samma hela tiden. Fast snart ska jag börja tänka på födelsedagspresenter och julklappar. Vi har många i släkten som fyller år i november så i år ska vi fira alla novemberbarn den 20 i Älmhult hos Fatimah. Det är 6 stycken som fyller år på min sida av släkten, två i min familj, tre i syrrans familj och sedan fyller även vår pappa år i november. Sedan har vi även 3 stycken till som i vår närhet som fyller i november. Det har alltid varit en kostsam månad och sedan kommer december som också brukar vara en månad med utgifter. Nu när alla är äldre är det svårt att veta vad en ska köpa, så det gäller att börja planer det så smått. Fast jag tycker det är kul att handla presenter till andra. I år kommer vi bara att köpa julklappar till våra barn för i år bestämde syrran och jag att vi inte skulle byta julklappar för vi kommer åka tillsammans till fjällen över nyår. Tyvärr hittade vi ingen stuga där alla fick plats så vi bor i varsin stuga med nån kilometer i mellan. Fast det kommer att bli trevligt ändå i backarna. Det är kul att ha något att se fram emot. Sist vi åkte utför tillsammans var när vi var i Österrike 2015 och firade nyår. Det var då jag ramlade och skadade mig och det var då syrran dragit av hälsenan nån vecka innan vi åkte. Nu hoppas vi på en roligare resa.

Nu är det dags för mig att avsluta, önskar er alla en fin dag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *