Arbete/sjukskrivning,  Jag

En fin kväll

När jag skulle åka till jobbet så startade inte min bil. Typiskt, berodde nog på att den inte har blivit körd i helgen så det blir till att ladda batteriet i natt. Jag fick låna sonens bil, inte den bästa för mig för eftersom jag är så kort och hans säte var uppvinklat så satt jag inte så bra. Det gick inte ändra sätet så jag fick sträcka benet så gott jag kunde. Fast jag är glad att jag kunde ta sonens bil så jag slapp bussen.

Idag har jag haft fullt upp på jobbet. Hemkunskapslektionen har gått bra och eleverna gjorde tomatsoppa. Jag har även skrivit omdöme på de elever jag har i hemkunskapen. Det var första gången jag skrev för elever, har bara gjort det när jag haft lärarstudenter och såklart till utvecklingssamtal på förskolan fast det blir inte riktigt detsamma även om det är liknande.

När jag kom hem vilade jag och sen gjorde jag blåbärssoppa som vi skulle ha efter badet. Ikväll var det jag och Annika som badade vid kallbadhuset. Det var en jättefin kväll, 8 grader i luften och 10,2 grader i vattnet. Jag hoppade i som vanligt och nu känns det sådär härligt i kroppen, blir uppfriskande och lite bitande i skinnet.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, låtit tvättmaskinen jobba.

Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *