Riktigt kallt

Godmorgon, äntligen är fredagen här. Det är alltid något visst med fredagar. När jag tittade på termometern idag fick jag titta två gånger för jag fattade inte att det stod – 15 grader. Det är verkligen kallt och jag vet inte riktigt när det var så här kallt sist. Det blir till att ta på sig ordentligt när jag ska gå ut.

Nu när det är så här kallt kan jag inte låta bli och tänka på hur det blir imorgon bitti då vi ska springa och sedan bada. Jag tror vi få ha en spade med oss ifall vi behöver hacka lite is vid stegen. Vi kommer inte bada vid samma ställe som jag badade igår kväll fast jag vet att där vi ska bada är ett omtyckt ställe så det har säkert inte hunnit bli någon tjock is runt stegen eftersom den används flitigt. Det ska bli spännande att se hur kallt det är imorgon bitti. Det kommer säkerligen bli ett köldrekord.

Idag ska jag ha en elev på distans för första gången, sista lektionen då det är elevens val. vi får se vad vi hittar på.

Ikväll har vi inga planer utan vi ska bara ta det lugnt. Vi ska självklart packa ihop Sanminas saker som hon vill ha till Malmö nu när hon flyttat till en större lägenhet. imorgon åker vi ner till henne efter att vi sprungit och badat. Till middagen ska vi göra gnocchi för första gången så det blir spännande att se om vi tycker om.

Nu ska jag bara fixa lite här hemma innan jag åker till Centrumskolan. Jag önskar alla en fin fredag och var rädda om varandra, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.