Bilkrångel och gnocchi

Idag när jag skulle åka till jobbet ville inte min bil starta. Det verkade som batteriet var dött och bilden indikerade att jag skulle stänga av lamporna fast jag inte hade några lampor igång? Det blev att jag ringde Mats som fick komma hem och hämta mig, bortskämd som jag är 😘

På Centrumskolan gick dagen fort som vanligt och idag fixade vi ett konto så jag också kan ha kontakt med eleverna. Jag trodde inte det gick att göra eftersom jag bara arbetsträna. Det kändes bra att vi kom på att det gick och att jag har åtkomst till en del information som kan vara bra att ha koll på.

Jag blev hämtad av Mats vid 14.30 då han var på väg hem. Han avslutade jobba hemma och sedan försökte vi kolla om vi fick igång bilen och det fick vi inte. Vi letade efter vår batteriladdare fast kunde inte hitta den någonstans, konstigt för vi har för oss att vi inte har den utlånad. När vi sedan skulle ringa verkstaden hade de redan stängt, tidigt tyckte vi. Nu får vi vänta med att kolla bilen tills på måndag.

Sedan packade vi ihop Saminas saker som hon vill ha ner till Malmö. Det var inte så många saker, lite glas och en matta mm.

Vi började kvällen med lite bubbel och några chips innan det var dags att laga middag. När vi skulle börja laga maten upptäckte vi att vi inte hade ägg så då gick vi till Marie och Jimmy för att låna ett ägg. Vi var för lata för att gå till Magneten.

Det var första gången som vi lagade gnocchi och vi har aldrig ätit det heller. Jag lagade en svampsås till gnocchin och det blev rätt bra för att vara första gången. Mats tyckte att det blev lite lamt med svamp till så nästa gång vill han prova knaperstekt hoisinfläsk till.

Nu är vi mätta och nöjda och snart är det På spåret som vi ska titta på. Jag önskar alla en fortsatt trevlig fredagskväll, kram Susann

2 kommentarer

  1. Ingen rolig start på dagen för dig. Inte är du borstskämd, vad ska man annars med en gubbe till om inte när bil jäkeln inte fungerar 🤭
    Tur att dagen fick ett bättre avslut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.