Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Rutiner

Nu när semestern är slut kommer alla in i någon form av jobbrutiner. Hur blir det med mina rutiner som heltidssjukskriven och utan arbetsgivare? Jag känner att jag behöver nog strukturera upp mina dagar, vad vill jag fylla dagarna med? Innan jag var på Ability pratades det mycket om att jag skulle hitta en arbetsplats som jag kunde arbetsträna på. Fast när det gick bakåt i min utveckling efter Ability slutades samarbetet med arbetsförmedlingen… och nu vet jag inte riktigt hur jag ska tänka.

Min sjukskrivning går ut den 28 september och med erfarenhet vet jag att det kommer gå fort tills dess. Jag har verkligen försökt klura ut vad som skulle passa mig att jobba med och det är svårt för vad kan jag och vad har jag att erbjuda? Min kompetens ligger ju i förskolans värld och den känns ju ganska avlägsen nu. Att jag får något jobb som har med pedagogik att göra vore ju fantastiskt. Det är bara till att tro att det löser sig på bästa sätt.

Jag tänker att jag från och med nästa vecka ska göra någon form av schema där jag kan se vad jag gör på mina dagar och vad jag klarar av att göra utan att få tillbaka mina symptom.

Detta är mina tankar just nu och mitt mående är ganska bra om jag fortfarande tänker på vad jag gör och hur jag hushållar med min energi.