Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Så seg…

I morse väckte Mats mig vid 8.15 för då tyckte han att det var dags för oss att åka till gymmet. Snacka om att jag var trött och seg för jag hade varit vaken ganska många gånger under natten pga att jag blivit jättesnuvig av att varit ute bland all pollen igår. Först övervägde jag att strunta i att gå upp, fast jag visste att jag bara skulle ångra mig så då gjorde jag allt vad jag kunde för att medvetet få på mig träningskläderna och åka till gymmet. I med all alllergimedicin så och snuvan var svunnen nu på morgonen konstigt nog.

Det blev 3 km på löpbandet och sedan 45 minuters gymmande, och då kände jag mig väldigt nöjd över att jag hade bestämt mig för att gå upp. Precis när vi hade gymmat färdigt messade Ubbe och undrade om vi ville följa med på en utflykt. De hade tänkt gå lite på Öland och sedan fika Gårdsby café. Det ville vi såklart så det var bara att åka hem duscha och slänga i oss lite frukost innan vi blev hämtade av Malin och Urban. Mats hade hört talas om Drösbytorpet, ett naturreservat på alvaret. Dit åkte vi och vi fick verkligen en lite längre promenad än vad vi tänkt oss för vi villade nästan bort oss. Jag tyckte det var lite dåligt med skyltningen utav gångstigarna.

Jag hade tagit med mig systemkameran för tänkte att jag kunde ta lite bilder medans vi gick i det härliga vädret. Ubbe och Mats hade varsin kikare och spanade efter fåglar, som är ett utav Ubbes intressen.

Det blev en promenad runt milen och det kändes i mina fötter för jag fick jätteont under fotsulorna de sista kilometrarna. Vi mindes Malin och jag när vi vandrade i fjällen när barnen var små och vi svarade barnen att vi är framme efter nästa backkrön och det blev många backkrön innan vi var framme. Det var ungefär den känslan vi fick, när är vi framme…

När vi kom till bilarna åkte vi till Gårdby café och då var klockan över lunchdags så då tog Mats och jag varsin räkmacka. Det var smarrigt att sitta ute i trädgården och fika och bara prata en massa goja. Vi träffade på Malins bror som också var där och fikade med Anna, rolig överraskning.

När vi sedan blev avsläppta hemma vid halvfyra tiden så var jag helt slut och deckade i soffan som en klubbade säl medans Mats började på vårt byggprojekt med Rasmus och Tova.

Det blev en härlig söndag och i veckan kommer värmen, Jippie!!!