Semester 🌞 Dag 12 🌞 18 juli 2021

Idag ringde klockan 7.15 och vi hade bestĂ€mt trĂ€ff i frukostmatsalen 7.30. Hotellfrukost kĂ€nns alltid lite lyxigt och den var helt ok pĂ„ detta hotell, Öresund, konferens och spa. Jag kanske hade förvĂ€ntat mig lite mer med tanke pĂ„ att det var fyrstjĂ€rnigt. Det fanns det som brukar finnas, Ă€gg, Ă€ggröra och bacon fast inget utöver det vanliga.

Efter frukosten gjorde vi oss i ordning för en dag pÄ Ven. Hotellet lÄg vÀldigt nÀra dÀr fÀrjan gick ifrÄn, tog max fem minuter. Klockan 9.30 var tiden som vi bokat att Äka med fÀrjan över till Ven. Det var inte sÄ varmt ute, ca 20 grader och det blÄste ganska mycket. Det Àr tur att jag har blivit tÄligare att Äka bÄt/fÀrja sen olyckan. Det Àr det som Àr positivt att slippa vara sjösjuk. Före olyckan hade jag tyckt att det hade gungat vÀldigt mycket och krÀkts över relingen, typ eller vart jag nu hade hittat för stÀlla att spy pÄ.

NÀr vi kom fram till Ven gick vi backen upp till cykeluthyrningen. Vi hade bokat tandemcyklar och jag hade skrivit ut bokningsbekrÀftelsen. DÀr stÀllde vi oss i kön för att hÀmta ut cyklarna fast eftersom jag var som en pensionÀr med pappret i handen sÄ kom det en och sÄg pappret och dÄ fick vi hjÀlp meddetsamma. Alla blev vÀldigt glada och tacksamma att jag hade hÄllit i bekrÀftelsen.

Sedan cyklade vi runt pÄ ön och tittade pÄ Tycho Brahes utstÀllning, fikade, jag badade, gick in i kyrkan mm. bilderna fÄr tala för den hÀr dagen som var en vÀldigt lyckad dag.

Vid 17.30 hade vi bokat hemfÀrd till Landskrona igen. NÀr vi kom tillbaka gick vi till City gross och handlade lite kex och ost som vi Ät pÄ hotellrummet och drack bubbel och vin till. Sedan spelade vi gin rummy och Urban vann stort. Han fick över 1000 poÀng och det har vi aldrig varit med om sÄ mycket poÀng.

Nu Àr det sÀngen och klockan hann slÄ över till mÄndag, och dÄ ska vi dra vidare till Malmö med ett litet stopp i Lomma för eventuellt en glass.

Godnatt, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *