Semesterdag 25 2020

Idag låg jag kvar i sängen när Mats gick upp vid sju. Det är vår gymdag så vid halv åtta åkte han till gymmet. Jag valde att inte åka till gymmet för jag visste att vi skulle vara iväg hela dagen.

Vid kvart i nio hade alla vaknat och vi åt frukost tillsammans. Det var ganska gråmulet utomhus och runt femton grader.

Idag var planen att åka till Byxelkrok och kvart över tio kom vi iväg. Vi valde att stanna vid Äleklinta och fika i blåsten. På väg dit körde vi förbi kamelranchen.

Sedan körde vi kustvägen och njöt av den vackra naturen.

När vi kom till Byxelkrok hämtade vi Rasmus och Tova och åkte till Trollskogen där vi först gick en promenad och sedan åt vår medhavda lunch bestående av pannkakor och smörgåsar. När vi var där kom solen fram mer och mer.

Efter lunchen åkte vi vidare till en liten strand och vissa av oss badade. Det var 17 grader varmt i vattnet.

Vid kvart i fyra lämnade vi stranden och lämnade av Rasmus och Tova för de skulle börja jobba klockan 16.30.

Vi hade bokat bord till klockan 17.30 så innan det var dags för att äta middag åt vi glass, strosade bland bodarna i hamnen och bara var.

Vid 17.30 hade Victor slutat jobba så han åt med oss. Ikväll åt jag oxfilé med kantarellsås och den var så god. Jag lyxade till det och tog en marängsviss till efterrätt. Eftersom vi hade en chaufför, Samina så var jag ju tvungen att dricka drinken som är uppkallad efter sönerna.

Efter maten gick vi en liten promenad, det blev en kort sådan för det blåste kallt.

På hemvägen gick solen ned så vacker 😍

Det blev en väldigt lyckad tripp över till Öland tillsammans med syrran och hennes familj 💜

När jag kom hem var jag tvungen att gå och lägga mig då mitt huvud känns tungt. Det märks att jag inte fått någon middagssömn idag. Nu är det verkligen godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *