Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Shoppat lite

Efter vår lång frukost åkte Mats och jag in till stan. Vi fixade present till syrran så nu är det klart inför nästa helg.

Vi tittade lite på bokrean och det blev lite böcker för oss. Mats hittade böcker i deckargenren och jag kunde inte låta bli att köpa Stina Wolters bok min kropp. Jag har visserligen lyssnat på den som ljudbok fast jag tycker den är värd att ha själv. Den boken kan jag verkligen rekommendera, hon skriver så bra och personligt om kroppsidealet.

Mats hade presentkort på Cervera så då passade vi på att handla upp det. Det blev äntligen en stekpanna så nu hoppas vi den är bra och hållbar. Det blev även ett rödvinsglas i serien chateau, vi hade tre innan så nu har vi fyra vilket är roligare och mer praktiskt. Sedan blev det en trasa som används istället för svinto. Det är ju mer miljövänligt att kunna återanvända. Vi har redan en sådan för att torka och göra rent i köket, så jag ville ha en till till disken.

Mats hade även presentkort på Systembolaget så då blev det lite olika ölsorter som inhandlades. Mats hittade även en skjorta på MQ.

Innan vi åkte hem blev det en runda till city gross för jag skulle hämta ut en kvarg. Jag har fått en kupong från Smartson för att vara med som testperson. Min recension kommer senare.

När vi kom hem åt vi rester och sedan somnade jag i soffan och sov en och en halv timme.

Nu ikväll blir det mello och provsmak utav någon av ölsorterna.

En kommentar