Sista dagen i mars 😊

Godmorgon alla fina som Àr hÀr och besöker mig.

Idag vaknar jag runt halv sju som jag har gjort den senaste tiden. Jag vaknar fortfarande med lite snurrighetskÀnsla Àven om det kÀnns som snurret Àr pÄ vÀg bort. Idag kÀnns det helt annorlunda, jag kÀnner mig mer glad Àn vad jag har varit pÄ ett tag. Jag tror att trÀffen med Karin och Madeleine igÄr gjorde mig pÄ bra humör. Stackars Madeleine fick lyssna pÄ mig om alla mina tankar kring min sjukskrivning och vad som vÀntar sen för mig. Kanske var det det jag behövde, bara fÄ prata av mig. Jag mÄste komma ihÄg och berÀttat att hon var ett stort samtalsstöd, för sÄdant tycker jag Àr viktigt att berÀtta Àven om jag tror att hon vet det. Ibland kan det kÀnnas bÀttre att prata med nÄgon som inte kan en innan och utantill Àven om bÄde Karin och Madeleine har blivit mina vÀnner. Vi trÀffas typ bara en gÄng i veckan nÀr vi springer och badar tillsammans och Àn sÄ lÀnge vet vi inte allt om varandra.

Jag kanske bara var socialt uttrÄkad eftersom vi inte trÀffade nÄgon i helgen. Idag kÀnns i alla fall bÀttre oavsett vad det beror pÄ. Nu ska jag bara försöka hÄlla i och hÄlla kvar den kÀnslan för jag Àr egentligen en positiv person, om jag fÄr sÀga det sjÀlv.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag ska sĂ€ga till rektorn MĂ€rit att jag har kommit pĂ„ att det nog blir en liten skillnad i alla fall om jag börjar tidigare om dagarna. Jag sa ju pĂ„ mötet att jag inte trodde det och planerade att bara testa en dag i veckan i stĂ€llet för tvĂ„ som arbetsterapeuten ville. Jag kom pĂ„ att skillnaden blir att om jag börjar tidigare innebĂ€r ju det att jag slutar tidigare och dĂ„ skulle jag kanske orka att tex handla och utföra Ă€renden innan jag mĂ„ste sova. För om jag börjar senare sĂ„ vill jag inte göra för mĂ„nga energikrĂ€vande saker hemma innan ”jobbet” för jag vill inte förbruka energin som jag vill ska hĂ„lla hela arbetspasset. NĂ€r jag slutar senare Ă€r min energi nĂ€stan slut och jag kĂ€nner att akut behov av att sova och sedan nĂ€r jag vaknar Ă€r jag för seg och trött för att orka nĂ„got mer den dagen, förutom att försöka hĂ„lla kvar mina trĂ€ningsrutiner och dagar.

IkvÀll ska jag bada tillsammans med Annika och MÀrit, vi gjorde det förra onsdagen ocksÄ sÄ nu Àr det nÀstan en tradition. Det ska bli trevligt och det Àr ju skönt i vattnet nu nÀr temperaturen ligger nÀstan pÄ 10 grader i vattnet.

En annan trevlig sak som ska hÀnda idag Àr att dottern kommer hem ikvÀll och ska stanna hemma i en och en halv vecka. Det ska bli vÀldigt trevligt att fÄ umgÄs med henne om dagarna för nÀsta vecka har jag pÄsklov. Det Àr ju bra med distansundervisning för dÄ kan Samina tillbringa lite tid hÀr i Kalmar.

Nu fĂ„r jag önska alla en trevlig sista dag i mars, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.