Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sista dagen i mars 2022

Nu är det sista dagen i vintermånaderna och vi går mot våren, så härligt. Fast som vanligt måste vi ha lite bakslag innan våren har bestämt sig för att stanna. Idag var det kallt igen, minus 6 grader, solen skiner och det ser ut som det är vindstilla så det bådar gott inför en härlig torsdag.

Nu på morgonen är Mats hemma och jobbar innan han ska in till stan för ett möte. Det är ovanligt att ha honom hemma. Jag är så van vid att skrota runt själv,, tur han inte är så pratsam nu på morgonen. Det är nog den enda gången jag tycker det är positivt. 🤣

Jag vaknade tidigt som vanligt fast steg inte upp förrän klockan sju. Nu har jag städat toaletten på nedervåningen och plockat i ordning i sovrummet som Samina och William ska sova i när de kommer imorgon kväll. Nu pausar jag min städning med att titta in här. Efter inlägget ska jag fortsätta att plocka i ordning för imorgon eftermiddag ska vi vara här hemma med några elever de två sista lektionerna efter lunch. Jag och Marielle ska ha Bäst i test här. Min kompis Christian kommer och ska prata österrikiska med eleverna. Vi tänker att det blir som när de i Bäst i test träffar islänningen. Än så länge har vi inte bestämt vad eleverna ska ta reda på när de träffar Christian. Det ska Marielle och jag planera idag. Det ska bli jättekul och se hur eleverna reagerar.

Idag är det sista dagen för Christels fotoutmaning och ordet är i nuet och då fick det såklart bli en ögonblicksbild.

Nu önskar jag er alla en härlig torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer