Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Sista dagen i oktober 🍂

I natt har jag inte sovit sÄ mÄnga timmar. Jag kunde inte somna i gÄr kvÀll och runt midnatt fick jag ett mess frÄn Rasmus som undrade om vi sov. Eftersom jag inte gjorde det Äkte jag in till stan och hÀmtade honom och Tova frÄn Halloweenfesten. DÄ hade de fÄtt nog, jag trodde nog att de skulle vara ute lÀngre.

Sedan dröjde det nog till runt 02.00 innan jag kunde somna och sedan vaknade jag runt sex sÄ jag ska gÄ och lÀgga mig tidigt ikvÀll. Jag tog det lugnt pÄ förmiddagen, bara smÄplockade och försökte packa inför imorgon. Jag mÀrker att jag inte alls Àr lika strukturerad som jag har varit innan min olycka, svÄrt att fokusera och gör typ hundra andra saker samtidigt.

Vi videochattade Àven med Linda pÄ förmiddagen för det Àr hennes födelsedag idag. Vi ringde henne nÀr hon var ut och skulle handla pÄ apoteket. Det var kul att se och prata med henne en stund. Hon skulle egentligen hoppat fallskÀrm frÄn en hög höjd, fast det blÄste för mycket sÄ det blev instÀllt, vilket sÄklart var synd dÄ hon var laddad för ett hopp. Jag hade aldrig hoppat.

Jag var Àven en runda till Maxi för jag skulle köpa lite till min frukost som jag ska ha med mig i bilen imorgon. SÄ nu Àr jag redo.

Vid klockan 14.00 var vi bjudna till Ulrika och Thomas i deras sommarstuga pĂ„ Öland. Ulrika Ă€r min allra Ă€ldsta vĂ€n, har kĂ€nt henne sen jag kom till Sverige. De Ă€r duktiga pĂ„ att laga mat och de levererade som vanligt. Vi fick Burrata och tomater till förrĂ€tt, köttbullar och potatismos till huvudrĂ€tt och en chokladkaka till efterrĂ€tt. SĂ„ nu Ă€r jag supermĂ€tt. Det var trevligt att trĂ€ffas för det var ett tag sedan sist. Vi trĂ€ffas nĂ„n gĂ„ng per Ă„r fast det Ă€r som om vi aldrig haft nĂ„got uppehĂ„ll. Gammal kĂ€rlek rostar aldrig. 💜

Nu sitter jag i soffan och har packat fÀrdigt tills imorgon bitti. Datorn Àr pÄ laddning och klockan ringer klockan 6 imorgon sÄ jag hinner duscha, göra frukost och vara redo nÀr MÀrit kommer strax innan sju.

Nu ska jag bara varva ner framför en serie tills det Àr dags att sova.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *