Sista skolveckan 🌞

TĂ€nk att vi gĂ„r in i sista skolveckan. VĂ„rterminen har gĂ„tt i rasande fart, tror det beror pĂ„ att vi haft distansundervisning och inte alla elever pĂ„ plats hela tiden under vĂ„rterminen. PĂ„ onsdagkvĂ€llen slutar 8:orna och 9:orna skolan och tar sommarlov. Övriga elever tar sommarlov efter torsdagsförmiddagen.

Den hÀr veckan kommer bli ganska fullspÀckad och dÄ ska jag försöka ta vara pÄ att vila nÀr jag kan vila för att kunna vara med pÄ allt som hÀnder. Idag har jag inga direkta planer utan ska försöka vila nÀr jag kommer hem. I och för sig har Mats lite anstÀllda hÀr hemma idag och de lÀr vÀl hÄlla pÄ till ca 16.00 eller kanske till och med senare.

Det mÀrks att det Àr sommar i luften, solen skiner och temperaturen ligger redan pÄ 19 grader. Jag hoppas prognosen stÀmmer för i sÄ fall ska det bli uppÄt 30 grader. Efter en ganska kall vÄr sÄ Àr det verkligen efterlÀngtat.

Som ni mĂ€rker fungerar det fortfarande inte att kommentera och jag gör allt jag kan för att fixa till det. Ni och jag fĂ„r bara ha lite tĂ„lamod…

Jag önskar er en fin dag, kram Susann

Syrener hör till skolavslutningen tycker jag.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.