Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sista veckan innan skolavslutning 🌞

DÄ var denna helgen över och en ny vecka har pÄbörjats. Helgerna gÄr som vanligt fort fast det gör Àven veckorna. TÀnk att det Àr sista veckan innan skolavslutningen som Àr nÀsta vecka. PÄ Centrumskolan har vi delat upp avslutningen till onsdagskvÀllen för de Àldre och torsdagsmorgonen för de yngre. Sedan jobbar alla personal till och med den 15 juni innan vi fÄr ledigt.

Idag Àr jag uppe tidigare Àn vad jag behöver för jag börjar inte förrÀn 10.15. Jag har sovit bra i natt sÄ dÄ kunde jag inte ligga kvar lÀngre. Jag tÀnkte att jag kanske till och med hinner tömma diskmaskinen innan jag drar. Min blogg strular fortfarande vilket ni kanske mÀrker eftersom det inte gÄr att lÀmna nÄgra kommentarer. Jag har har mailat till lite olika för att fÄ ett svar och hjÀlp pÄ vad det beror pÄ. Jag hoppas kunna lösa mitt problem snart. Jag hoppas ni ÀndÄ finns kvar dÀr ute i cybervÀrlden.

Solen skiner och det Àr 11 grader nu vid 7.30 sÄ jag hoppas det kommer bli en varm dag. Idag Äkte shortsen pÄ för första gÄngen den hÀr sÀsongen, i alla fall till Centrumskolan. Helgen har ju varit fin sÄ dÄ har jag kunnat gÄ barbent.

Jag önskar alla en fin mĂ„ndag och hĂ€rlig start pĂ„ en ny vecka, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Sista veckan innan skolavslutning 🌞