Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Trubbel och spännande match

Nu märks det att det inte är många dagar kvar utav den här terminen. Det märks på eleverna och även lärarna som kämpar med allt möjligt nu in i det sista. Efter Centrumskolan blev det ett besök på Maxi och på vägen hem pratade jag med pappa. Det var bra med honom fast Inga, hans vän var fortfarande dålig efter att hon hade ramlat. hon har fortfarande väldigt ont och jag förstår inte varför det inte röntgar henne. Jag hoppas det snart blir bättre för pappa blir lite låg utav att hon mår så dåligt. Om ca två veckor, den 11 juni kommer vi att träffa pappa på Linnéas student och det ska bli kul att träffa honom. Min barn har inte träffat pappa på väldigt länge och pappa såg fram emot att träffa mina barn.

Ikväll har jag försökt fixa med min blogg fast jag har inte blivit klokare. Jag har varit i kontakt med Loopia där jag har min hemsida på och de kan inte se vad problemet är. Jag fattar inte för all mina inställningar säger att jag ska ha ett kommentarsfält fast det syns bara en ”knapp” med läs mer vilket inte fyller någon funktion alls. Enligt Loopia skulle jag ta kontakt med en webutvecklare så jag får se om jag lyckas hitta någon som kan hjälpa mig med bloggen. Jag hoppas att jag kan lösa problemet för det är ändå ganska roligt att få lite kommentarer då och då. Fortsättning följer….

Ikväll är det spännande match på tv:n, och jag hoppas de steppar upp nu de sista minuterna. Det skulle vara surt om de förlorar när de har varit i ledningen nästan hela matchen.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann

Kommentarer inaktiverade för Trubbel och spännande match