Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sista veckan

Vid lunctid hämtade jag Rasmus som varit i Malmö och jobbat sen slutet av augusti. Han har bott hos Samina, smidigt att ha syrran i Malmö. Nu kommer Rasmus att bo hemma en sista vecka innan det är dags för honom att flytta från sitt föräldrahem.

Flytten kommer gå till Malmö där han kommer bli sambo med Tova. Det är verkligen ett nytt kapitel för mig och Mats, vårt sista barn lämnar hemmet. (precis som det ska)

Rasmus har som sagt var jobbat på Malmö arena hotell i restaurangen och kommer fortsätta med det ett tag framöver tills han vet vad han vill göra.

En sista vecka här hemma som kommer att läggas på att se över vad som han ska med sig, vad som behöver inhandlas. Det är verkligen en sån ynnest att få vara delaktiga i barnens liv. Nu kommer Malmö får vårt besök lite oftare kan jag tänka mig.

Jag fattar inte hur fort tiden kan gå, tyckte ju att det nästan var nyss som barnen var i skolåldern och vi for bland barnens aktiviteter och hann knappt andas mellan allt som skulle hinnas med och nu kommer vi sitta här i vårt hus och undra om vi verkligen har blivit gamla för barnen är ju äldre fast är vi lika mycket äldre? Det känns inte som det, jag känner fortfarande att jag är typ 28 …

Kommentarer inaktiverade för Sista veckan