Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndag vecka 44 2019

Min vecka:

Läslov den här veckan för alla skolbarn fast i det här huset är barnen som gott utflugna och vuxna.

Mådag – Idag har jag ett yogapass inbokat på Malkars. Det ska bli skönt för min kropp att stretcha lite i alla olika ställningar som en gör på yogan. Jag märker att mina leder i axlarna mjuknar lite direkt efter.

Tisdag – Idag är det avstämningsmöte med läkaren och handläggaren på försäkringskassan. Mötet är samtidigt som ReDOgruppen så avstämningsmätet går före såklart. JAg hoppas att alla inblandade parter tycker att det är bra att jag hittat en arbetsplats där jag kan arbetsträna.

På kvällen blir det löpning kanske på Värsnäs och sen Malkars. Har vi tur får vi med oss Rasmus på löpningen.

Onsdag – Dagen är öppen för vila och återhämtning. Kanske blir det en gemensam lunch på stan med familjen. Eller kommer vi flänga runt och titta på möbler till Rasmus flytt. Vi får se vad den här dagen bjuder på.

Torsdag – På pappret min sista sjukskrivningsdag. Förhoppningsvis har läkaren förlängt den på mitt avstämningsmöte som jag har på tisdagen.

Jag har inga direkta planer på dagen, förutom att det är städdag.

På kvällen tränar Mats och jag som vanligt, springer och gymmar.

Fredag – Flyttdagen, idag går flyttlasset till Malmö för Rasmus och Tova. Klockan åtta ska vi hämta det hyrda släpet i Färjestaden och sedan kommer vi lämna släpet i Malmö. Det är smidigt med sådana släp, hämta här, lämna där.

Lördag – Hjälpa Rasmus och Tova i deras gemensamma lägenhet. Åka runt i olika affärer för att kunna komplettera det som de saknar.

Söndag – Vi åker hem från Malmö, Mats och jag och har nu två barn i Malmö.