Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Skönt att vara hemma

Idag runt 8.00 åkte Victor till Malmö, så nu är det bara Mats och jag kvar i huset. Alla tre barnen är utflugna och jag har svårt att tänka mig att de kommer tillbaka för att bo hos oss igen någon längre tid. Victor har fått tag i en andrahandslägenhet i Malmö och har planer på att få tag i något mer permanent. Han söker just nu jobb i Malmö så jag hoppas han får något ganska fort.

Dagen har bestått i att tvätta och packa upp, det som är tråkigast efter en resa. Det är fortfarande en hel del kvar…

Vi har lämnat tillbaka takboxen som vi lånade utav Malin och Urban fast först tvättade vi bilen och takboxen.

Klockan 13.oo åkte vi till Malin och Urban och fikade, vi var ju tvugna att höra hur de hade haft det och de var ju tvugna att höra hur vi hade haft det. Medans vi var där så pratade de om att de skulle åka till Cypern i vår och nu verkar det som om vi hänger på. Det är alltid kul att ha något att se fram emot. Lovis deras dotter åker till Thailand på onsdag så det ska bli spännande att följa hennes resa via instagram. Det är ju det bästa med dagens teknik att få tillgång och veta vad som händer just nu.

Imorgon börjar Mats jobba fast jag får ytterligare en dag ledigt då jag inte jobbar tisdagar. Jag tycker det är perfekt att få en vilodag till efter en ganska intensiv resa med Mats släkt.

Kommentarer inaktiverade för Skönt att vara hemma