Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Snön försvinner

Godmorgon från ett regnigt Kalmar och det är 2 grader varmt utomhus. Snön håller på att försvinna och i eftermiddag lär vi väl knappt ha någon snö kvar. Det tycker jag är så tråkigt, för jag tycker att det kan vara vinter med snösom ligger kvar mer än några dagar. Det är det tråkiga med att bo så långt söderut i vårt avlånga land, allt slaskväder som råder.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och i eftermiddag ska jag vara med på skolans möte för de tyckte att jag skulle vara med när det skulle diskuteras lite övergångar och scheman. Så idag kommer min dag bli lite längre än vad jag brukar jobba, fast jag tycker det är värt att vara med i diskussionen.

Sedan hoppas jag att det finns lite ork kvar till onsdagens städning, blir väl bara ”det värsta” typ toaletter och golv. Vi får se hur mycket energi min man har för dagens städning.

Här går vi fortfarande och tänker på om det blir en fjällresa den 28 jan eller inte. Vi måste ju snart bestämma oss…

Jag och Malin i skidbacken 2014

Jag har även gjort mina höftövningar nu på morgonen och jag känner att min höft är lite stelare idag och det beror säkert på löpningen i går kväll. Det gör inte ont är bara stelt, fast jag hade önskat att höftproblemet bara ska försvinna så jag kan springa igen utan att behöva tänka.

Nu önskar jag alla fina vänner som är här inne och läser en fin dag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *