Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Solen skiner 😊☀

Idag visar termometern pÄ 7 grader och solen lyser och det gör mig glad. Jag ser att det blÄser ute fast det ser ÀndÄ ut som det kommer att bli en hÀrlig dag. Det Àr redan torsdag och snart Àr det helg, igen. Jag fattar inte att veckorna gÄr sÄ for och jag tror att det bara Àr typ 6 veckor kvar till det Àr sommarlov. Hur skönt Àr inte det.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag skulle hjÀlpa till pÄ en mattelektion direkt nÀr jag kommer dit, sannolikhetslÀra. Det gÀller att skaka fram sina matteskills, Àven om det var lÀngesedan.

Idag Äker Victor och Tora hem till Tora och Victor ska stanna dÀr till den 9 maj. Han passar pÄ att njuta av ledigheten innan det Àr dags för jobb i Byxelkrok som börjar den 12 maj. TÀnk att det Àr sjÀtte Äret som han sommarjobbar i Byxelkrok och han trivs jÀttebra.

IkvÀll kommer det bli tomt nÀr det bara Àr Mats och jag igen. Vi vÀnjer oss fort vid att ha nÄgot utav barnen hemma. IkvÀll blir det nog lite löpning för nu var det lÀngesedan och vi kan inte vila för lÀnge för dÄ Àr det svÄrt att komma tillbaka i rutinerna igen. Egentligen skulle det varit trÀning med Sweden runners för mig fast det Àr instÀllt pga vÄra hÄrdare restriktioner i Kalmar lÀn.

Jag önskar alla mina trogna lĂ€sare en bra dag, kram Susann 💜

En kommentar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *