Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Som jag önskade

När regnet öste ner i morse önskade jag att det skulle börja snöa och sen framåt lunchtid övergick regnet i snöblandat till att börja snöa på riktigt. Jag fick min önskan.

Idag har jag varit uppe på vinden och tagit ner stakarna, varit på Ikea och köpt krukor och julstjärnor. Det har fixats och donats nästan hela dagen förutom lite paus emellanåt. När kvällen kom kände jag mig faktiskt lite yr så då var det bara till att känna sig färdig för idag. Det finns ju en morgondag också.

Mats och jag valde en hemmakväll framför ett restaurangbesök så det blev räkor med småplock till framför tvn och film. Vi hade en kod på sfanytime så vi valde att se Yesterday. En film som Mats velat se ett bra tag och nu fick han äntligen det.

På väg in till Maxi för att handla räkor var det en underbar himmel värd att fotas.

Nu är det sängen för mig för jag har inte sovit idag och imorgon ska vi upp hyfsad tid för att hämta Marie vid 8.15 då vi ska springa och bada. Jag har packat handduk, mössa och vantar inför löpningen. Det ska bli spännande att se om vi kommer ner i vattnet eller om vi blir avskräckta om snön ligger kvar imorgon bitti.