Familj,  Jag,  Systemkameran

Söndagen den 12 mars 2023

Idag vaknade vi upp hemma hos min syster i Älmhult. Jag hade lite ont i nacken för jag hade glömt att ta med mig min kudde. Jag vaknade innan klockan sju som vanligt fast låg kvar i sängen och surfade runt på telefonen tills vi steg upp klockan åtta.

Då hade även Fatimah och Andreas vaknat så då serverades det frukost. Vi hann träffa Skye, Linnéa och Eric vid frukosten. Jag trodde att de skulle sova längre fast det var kul att hinna prata lite med dem också innan det var dags för oss att åka hemåt.

Mats skulle repa med lokalteatern idag så då var vi tvungna att åka direkt efter frukosten. I Kalmar svängde vi förbi Mc Donalds och köpte tidig lunch så Mats hann äta något innan repet.

Min plan var att jag skulle skriva och jobba lite och det har jag gjort nu i eftermiddag fast först blev det en tupplur i soffan. Jag är fortfarande ganska trött och behöver min skönhetssömn. Det har varit strålande sol fast jag har inte fått tummen ur att komma ut i det fina vädret.

Mats kommer hem framåt sjutiden och då ska vi äta kyckling som jag ska laga innan han kommer hem. Sedan blir det bara chill framför tvn tills det är dags för sängen. Imorgon är det en ny vecka igen.

Helgen har gått fort som vanligt, kram Susann 💜

3 kommentarer