Jag,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 11 mars 2023

Efter vår löpning och bad i morse blev det frukost med frallor som vi köpte på Magneten på väg hem från badet.

Vid 12 bar det iväg mot Älmhult. Jag somnade nog i bilen innan vi hade lämnat Kalmar. Visste inte att jag var så trött. Jag hade ju tänkt börja lyssna på boken som vi ska läsa i bokcirkeln till nästa gång. Då ska vi läsa Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter, av Elizabeth Gilbert. Jag vaknade när vi hade kommit till Växjö.

Klockan 14:00 började syrrans kalas. Jag och Mats gav henne en flaska prosecco och en linneduk. Barnen från Malmö var också i Älmhult, och det var kul att träffa dem. S och William gav Fatimah en bok och ett bokmärke som S virkat. Utav Rasmus och Tova fick Fatimah en flaska vin och kex.

Pappa var såklart också här och firade syrran så det var kul att träffa honom också. Fatimah hade även bjudit Andreas närmsta familj, så vi var 20 stycken.

Vid 18.00 bjöds det på vegetarisk lasagne med en kålsallad till. Alla blev mätta och nöjda. Efter middagen la jag mig i soffan och vilade. Jag blir fortfarande trött av mycket intryck och behöver då vila. Vid sjutiden gick Malmögänget till stationen för att ta tåget hem.

Det blev melodifestivalen såklart och Loreen var en solklar vinnare.

Nu ligger jag nerbäddad i källaren och ska sova efter en fullspäckad dag.

Kram Susann 💜

4 kommentarer