Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 20 mars 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig, vad glad jag blir. 😊 Söndagen har startat här för mig och som vanligt vaknar jag tidigt. I natt kan jag inte klaga på att jag inte har sovit, för det har jag. Jag var helt slut när jag kom hem från teatern i går kväll och när vi sedan gick och la oss vid elva så somnade jag nog ganska meddetsamma. Dock hade jag önskat att jag hade kunnat sova längre än till klockan sex. Jag surfade runt lite innan jag steg upp och nu sitter jag i soffan och har satt på tvn. Jag stängde in mig här så jag inte skulle väcka Mats som fortfarande sover. Jag tänkte att jag passade på att göra detta inlägg innan jag börjar med frukost. Vi brukar alltid äta amerikanska pannkakor till frukost på söndagar och det brukar i stort sett alltid vara Mats som steker dem. Jag tänkte att idag kanske det kunde vara jag som gör det.

Det är en vacker morgon, solen skiner och det är minus tre grader i luften och det verkar som om det kommer att bli en fin dag. Vi får se vad vi hittar på idag, jag har lite på min agenda som jag har tänkt få gjort idag. Jag har börjat en liten utrensning här i huset på alla saker som vi har, tänker att vi ska göra oss av med allt onödigt. Sedan vet jag inte om jag kommer att kunna slänga allt som är onödigt för jag är ju en liten hamster trots allt, det är bara att fråga barnen om vad de tycker om allt mitt sparande. Fast jag har fått ihop en hel del som ska kastas och tänker att slänghögen ska bli större. Det kommer bli en tur till återvinningsstationen idag med det som jag har i min slänghög. Sedan kanske det blir en liten utflykt till Öland idag, för det tycker jag är mysigt. Promenera och ha fika med är ljuvligt tycker jag. Jag är uppvuxen med fika, min mamma älskade att göra små utflykter och fikaväskan var alltid med på dessa utflykter. Det kanske är fint i Nunnedalen nu när vår blommorna börjar titta fram eller något annat fint ställe. Jag får vänta och se vad Mats säger och kanske att vi här med några vänner om de vill följa med.

Jag har även tänkt baka bullar idag och sedan ska vi även laga Smålands nationalrätt, Ingas utmaning som hon har. Ja, nu när jag sammanfattar allt jag har tänkt så blev det ganska mycket. Jag får se vad jag mäktar med eftersom min energi inte är på topp efter fredagens AW och gårkvällens teater. Någon gång under dagen måste jag även lägga in en vila för att bibehålla min energi.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en fin söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer