Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 23 juli 2023

Idag vaknade vi hos syrran och jag har sovit bra hela natten. Klockan sju började Sveriges fotbollsmatch mot Sydafrika. Vi tittade på mobilen i sängen för Fatimah och Andreas sov fortfarande och är typ noll idrottsintresserade.

Vid klockan åtta steg vi upp för då vaknade de andra. Vi åt frukost och såg på de sista minuterna av matchen. Det var kul att Sverige vann med 2-1.

På morgonen pratade jag med min moster Irene och vi bestämde att vi skulle komma och fika på Skensgården i Vivljunga klockan 14. Hon brukade vara där och ha hand om kaféet och det var ett tag sedan vi sågs.

Efter frukosten körde Mats och hämtade pappa. Det verkade som det skulle bli lite fint väder så vi bestämde oss för att åka till Linnés Råshult.

När vi gått runt och tittat så fikade vi, jag åt glass och Mats åt ostkaka.

Sedan åkte vi hem till syrran och mellanlandade i hennes soffa innan vi åkte till Ikea museumet där pappa bjöd på lunch. Jag åt köttbullar för det var längesedan jag åt ikeaköttbullar.

Efter lunchen åkte vi till Skensgården för att fika med min moster Irene och hennes man Bernt. De hade även en loppis där och syrran hittade lite fynd som hon köpte.

Dessa stora konstverk stod utanför på parkeringen.

När vi hade fikat och pratat någon timme så åkte vi hem till syrran igen och jag somnade i soffan en stund, välbehövligt.

Ikväll grillade Andreas och vi fick smashed potatis och sallad till det grillade köttet. Det var gott och vi blev mätta.

Efter middagen ville pappa bli hemskjutsad för han var trött. Det var inte så konstigt med tanke på allt vi gjort idag. Så aktiv var längesedan han var. Pappa var så nöjd med den här dagen så jag tror han kommer sova skönt inatt.

Nu ikväll tittade vi på en film, Bad education.

Nu är jag trött och ska sova för imorgon är en ny vecka och då ska vi åka hem igen.

Godnatt, kram Susann 💜