Jag,  Recept,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 22 juli 2023

Det har inte varit någon rolig natt för jag kunde inte somna I går kväll utan kände mig väldigt pigg. Klockan 02:30 la jag ifrån mig mobilen fast jag inte var trött. Jag hoppas att jag somnade runt tre och när jag vaknade vid sju kände jag mig bara seg.

Jag gick upp för att göra mig i ordning för lördagens morgonlöpning och bad. Klockan 8:15 var vi vid Kouddens parkering som vanligt. Marie har fortfarande ont under sin häl så hon var vid utegymmet och Johanna sprang själv. Jag sprang ett varv med Mats och Maria och sedan sprang de andra varvet själva. Jag ville inte belasta mitt knä då jag fortfarande får lite ont i knäna efter att jag har cyklat.

Idag regnade det när vi sprang och badade. Vattnet kändes varmt och skönt och jag tyckte vattnet var varmare än vad det egentligen var. Jag gissade på över 19 grader fast det var bara 17,6 grader i vattnet och 12 grader i luften.

Efter badet åkte vi hem och åt frukost framför tvn.

Efter frukosten packade vi och gjorde oss redo för att åka till pappa. Vi kom iväg 10:50 så vi var framme hos pappa vid ett-tiden. Jag sover liten stund i bilen, trodde jag skulle sova mer med tanke på natten.

När vi kom fram tittade pappa på fotbollsvm på tv, England- Haiti. Det var ca 20 min kvar utav matchen så vi tittade färdigt innan vi gick ut för att äta lunch. Pappa bjöd oss på en thailändsk restaurang. Vi blev väldigt mätta och fik även med oss resterna hem. Det blev tre måltider som Pappa kan äta en annan gång.

Efter lunchen så tittade vi på fotbollsmatchen mellan Danmark och Kina. Eller rättare sagt så gjorde Mats och pappa det för jag somnade gott i soffan.

Sedan visade vi filmerna från vår resa, de som Mats hunnit göra för det kommer bli några filmer till. Pappa tyckte det var intressant att få se dem.

Vid kvart i åtta på kvällen åkte vi bort till syrran för vi tänkte sova där. Det är lite skönare att sova i en säng än på madrasser på golvet.

Vi visade några av filmerna för Fatimah och Andreas. Nu är klockan 22 och jag är trött så det blir sängen nu. Jag hoppas jag får fler timmars sömn den här natten.

Godnatt, kram Susann 💜