Allmänt

Söndagen den 24 mars 2024

Då går den här helgen mot sitt slut. I fredags efter jobbet åkte jag och handlade för på kvällen kom dottern med sambo hit och åt mat. Vi åt fondue och det var gott och mysigt. Jag hade gjort chokladpudding till efterrätt. Det är mysigt när barnen kommer hem och den här gången var det bara dottern med sambo och Victor.

På lördagsmorgonen blev det bara promenad då jag fått ont bak i knävecket. Sedan blev det ett dopp som vanligt och det var riktigt härligt. Jag till och med simmade lite. Det var 4 grader i luften och 3,8 grader i vattnet.

Sedan åkte vi hem och åt frukost. När vi kom hem var Victor vaken och han höll på och jobba för fullt. Det är mycket som ska göras. Efter frukosten vilade vi lite och sedan blev det padel.

Vi spelade padel med dottern på Tennisklubben och det var kul för det var längesedan Mats och jag spelade.

När vi kom hem så fixade vi i uterummet, fönsterna blev putsade så vi kunde hänga upp våra sommargardiner.

Det blev en lugn lördagskväll i soffan framför tvn.

Idag kom Felix och Julia och fikade. De skulle träffa Victor nu när han var hemma. Det var mysigt att träffa dem. Det var första gången vi träffade Julia. Sedan när Felix och Julia hade åkt så drog även Victor för han skulle hem till Hedlandet igen och jobba en sista vecka. Victor och Torun kommer hem till påsk och därefter kommer de att vara här i Kalmar och lite i Byxelkrok för nu ska han ha april till att förbereda inför öppningen den 9 maj.

I eftermiddag har jag sovit som vanligt och bara chillat så nu är jag redo igen för en jobbvecka. Dessutom är det en kortvecka och därefter har vi påsklov som ska bli skönt.

6 kommentarer