Jag

Söndagen den 25 februari 2024

Idag tog vi sovmorgon och det var riktigt skönt. Det blev frukost framför tvn och sedan har dagen fortsatt med att vi rensat i våra skrymslen på övervåningen. Tänk vad mycket en samlar på sig på dessa 27 år som vi bott i huset. Det blev två vändor till återvinningsstationen idag och idag var den närmaste återvinningen öppen.

Jag hittade även ett kort på mig och Ulrika, grannflickan som har varit min kompis sedan jag kom till Sverige 1975. Vi var hos Ulrika och hennes man Thomas förra veckan för gammal vänskap rostar aldrig.

Jag har även hunnit med att sova min skönhetssömn som jag brukar om dagarna. Jag känner att jag fortfarande är trött och ännu är min energi inte på topp.

I Christels fotoutmaning är ordet gult idag. Det var svårt som vanligt att komma på vad jag skulle välja för bild. Det fick blir på en tårta som jag tycker är god.

Tänk att nu har jag haft en hel veckas lov och som vanligt går tiden fort. Jag har gjort många roliga saker och träffat vänner som jag tycker om att göra. Det har inte blivit någon träning som jag hade tänkt så imorgon får jag åka till gymmet innan jobbet eftersom jag börjar sent.

Kram Susann 💜

2 kommentarer