Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 24 februari 2024

Jag var trött idag för jag vaknade först vid halv fem och sedan somnade jag som vanligt strax innan klockan ringer. Det var en fin morgon när vi började lördagen som vi brukar göra, löpning och bad. Det var 0,5 grader i luften och 2,6 grader i vattnet. Det var alldeles vindstilla och lite trolsk morgon.

Sedan åkte vi hem och åt frukost. Eftersom jag var trött så somnade jag efter frukosten och sov en och en halv timme.

Vid halv två fick vi besök av Rasmus. Han skulle hämta sitt akvarium som vi inte ville ha mer. Vi håller ju på att rensa ut i våra skrymslen. Rasmus stannade en stund och drack kaffe så det var trevligt att få se honom en liten stund nu när han var i Kalmar. Han skulle fira sin svärfar som fyller 50.

När Rasmus hade åkt körde vi en runda till återvinningscentralen och slängde en massa gamla kuddar och täcken plus annat som vi har rensat ut. Det kommer bli fler turer till återvinningen fast vi tar lite i taget.

Vi har inte gjort något särskilt i eftermiddag kväll mer än bara chillat och plockat.

Idag var ordet fräscht i Christels fotoutmaning och det får bli bild på Pomelo som vi åt idag. Det tycker jag är en fräsch frukt som är en sötare variant av grape. En ska bara äta fruktköttet så allt vitt runtomkring får en ta bort.

Ikväll blir det Mello fast jag antar att det kommer vara låtar som jag inte gillar. Det har inte varit direkt några bra låtar hittills i tävlingen. Har ni någon favoritlåt som ni tycker ska vinna?

Kram Susann 💜

4 kommentarer