Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 27 februari 2022

Godkväll alla som tittar in till mig och kanske lämnar ett litet avtryck. Jag blir så glad över att just Du är här. Idag är det sista dagen på sportlovet och jag har landat hemma i min soffa efter en helg hos pappa.

Idag vaknade jag halv sju och kunde inte somna om och pappa gick upp vid sju så vid halv åtta åt vi frukost, dock lite tidigare än vad vi brukar göra när det är söndag. Fast är en hemma hos pappa så kan en inte sova mycket längre än pappa då vi sover på madrasser i vardagsrummet. Vi tog det lugnt och packade ihop allt innan det var dags att åka. Det har varit en mysig helg hos pappa och han har varit så glad och jag tycker att han känns mycket gladare nu när han bestämt att han ska flytta till Älmhult.

Vi åkte runt halv tio och stannade till i Älmhult på vägen hem. Vi stannade till hos min syster och hennes sambo för vi skulle fira Fatimah som fyller år den 8 mars. Vi kan som sagt var inte närvara när hon har kalas för då har Mats konsert med Månkören. Vi hann gå en promenad i Älmhult för de bor ganska nära sjön Möckeln. Det är i den sjön som jag lärde mig simma när jag var runt sex år. Det var fint väder när vi gick och när vi kom tillbaka smakade det bra med lunch. Till lunch fick vi linguine med räkor, tomater och ruccula till. Fatimah blev nöjd med sina presenter, svarta strumpor och en vitblårandig skjorta. Efter lunchen åkte vi hem mot Kalmar.

Ikväll lagade vi Raggmunkar och fläsk eftersom att vi hänger på Ingas matresa. Det blev gott och nu sitter vi i soffan och tittar på tv och bara chillar och tar det lugnt inför en ny jobbvecka.

Dagens utmaningar kommer här:

Färgen i Heidi och Nettans utmaning är Neongul. Det får bli en bild på Mats i sin skiddress och matchande hjälm.

Orsakullans utmaning – En frukt som… jag gillar är gröna vindruvor fast de måste vara hårda och krispiga.

Kristina undrar – Vilken är din favorit artist? Oj, jag har ingen favoritartist.

Nu önskar jag er alla en härlig fortsatt söndagskväll, kram Susann 💜

2 kommentarer