Söndagen den 29 augusti 😊

Godmorgon, hĂ€r vaknar jag i Älmhult hos Fatimah och Andreas. IgĂ„r blev det sĂ„ sent sĂ„ jag orkade inte skriva innan jag somnade.

Fatimah och Andreas hade en liten inflyttningsfest , bara ett Ă„r senare pga pandemin. VĂ€dret var inte mycket bĂ€ttre i Älmhult Ă€n i Kalmar fast de hade dukat sĂ„ fint utomhus. De har en plats i trĂ€dgĂ„rden bakom garaget som har tak sĂ„ vi fick skydd mot regnet som ville nĂ€rvara lite dĂ„ och dĂ„ under kvĂ€llen. Det var en hĂ€rlig blandning av gĂ€ster, slĂ€kt, arbetskollegor och vĂ€nner. För oss slĂ€kt var det första gĂ„ngen vi trĂ€ffade Andreas familj. Vi fick Ă€ven trĂ€ffa Filippas mamma, hon som vi har inneboende just nu.

Vi satt utomhus hela kvÀllen och Àven om det regnade bitvis klarade jag mig i en klÀnning och sandaler. Jag klarade vara barbent hela kvÀllen och hade bara en jacka för att inte frysa.

Under kvÀllen serverades det falafel- eller kycklingrulle med pommes frÄn en foodtruck. De hade hyrt foodtrucken med personal i tvÄ timmar och den stod pÄ garageuppfarten och gÀsterna fick gÄ dit och hÀmta det de ville ha och Àta.

Nu Àr det frukost och sedan fÄr vi se vad den hÀr söndagen bjuder pÄ.

Vad har ni för planer idag?

Ha en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. HÀr Àr det fixardag med allt frÄn tvÀtt och stÀd till administrativt jobb. Skönt att fÄ i ordning hemma innan veckan drar igÄng.
    Ha en skön söndag!

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *