Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 30 juni 2024 – Stenåsa camping

Här sitter jag och tittar på fotbollsmatchen mellan England och Slovakien och England har precis kvitterat till 1-1. Idag vaknade vi upp på Stenåsa camping på Öland dit vi åkte igår för att vi ville prova att kunna koppla in el till husbilen. Den här helgen var får första helg med husbilen och vi såg den här helgen som träningsläger nu när vi blivit med husbil.

Idag var det inte solsken utan regnet öste ner hela morgonen och förmiddagen. Vi stressade inte på morgonen utan åt frukost i lugn och ro. Vi chillade även en stund för vi tänkte att det kanske skulle bli lite uppehållsväder så vi skulle kunna packa in allt och tömma gråvatten och toalett utan att bli dyblöta. till sist insåg vi att det inte skulle sluta regna så det var bara till att gå ut i regnet. Det gick bra för Mats att backa husbilen rätt för att kunna släppa ut gråvattnet. Eftersom vi inte har någon backkamera eller backsensor så är det jag som får agera det. Det gick även bra att tömma toaletten så nu kan vi det.

Sedan körde vi över bron hem till Lindsdal och idag backade Mats upp husbilen på vår garageuppfart och efter lite trixande så lyckades han med min guidning.

Vi packade ur och stängde av allt som skulle stängas av. Vi städade även husbilen så den är fin till nästa gång vi ska ut med den.

Sedan somnade jag i soffan i uterummet och sov nog två timmar innan jag tvingade upp mig. Vi åt rester, det blev en sen lunch och ikväll får det nog bara bli en macka.

Tyvärr blir det inga bilder i detta inlägg än så länge för min telefon slutade att fungera. Jag hoppas att det bara var att den blev lite blöt och att den har torkat tills imorgon då jag lagt telefonen i en påse med ris. Jag har inte någon lust att behöva köpa ny telefon.

Första helgen med husbilen har känts bra och det känns som om vi kommer att trivas med husbilslivet och att vi kanske kommer att föredra att fricampa.

Tack för att du tittar in och följer med i mitt nya husbilsliv och kanske lämna ett litet avtryck. 🤗

Kram Susann 💜