Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 4 december 2022

Andra advent och många räknar ner till julafton. Dagarna går alltid fort i december då många saker ska hinnas med att göra. Jag brukade alltid vara ute i god tid och köpa mina julklappar fast jag tycker att jag blir senare och senare för varje år. Hur och när brukar ni köpa julklappar om ni nu firar med julklappar?

Igår kväll blev en trevlig kväll då Annika och Jonas kom för mat och spel. Mats lagade maten, böngryta och till det stekte han lite olika korvar. Sedan gjorde han en vegansk aioli för första gången och den blev väldigt god. De tyckte maten var god så det var roligt. Till efterrätt hade jag gjort blåbärspannacotta med veganskt gelatntin och den blev god fast lite lös. Det var svårt att veta hur veggelet fungerade fast nu vet jag och till nästa gång kommer det bli perfekt.

Vi spelade en massa spel som var helt nya för Jonas fast han var snabblärd. Det var kul at träffa Jonas som vi bara hört talas om innan. Vi kommer definitivt ses fler gånger, det kändes väldigt avslappnat och lätt att umgås.

Jag somnade gott när de hade åkt hem.

Idag vaknade jag klockan sju och låg kvar och scrollade runt på telefonen tills Mats behagade vakna vid 8:30. Nu är det snart frukost och Mats gör amerikanska pannkakor som vanligt eftersom det är söndag. Vi är inte alls traditionsbundna i detta hus. -🤣

Idag blir det bakning och julköttbullar som ska frysas. Vi hann och orkade inte igår då jag sov rätt mycket på dagen innan vi fick gäster. Jag måste även lämna in en komplettering till kursen och hoppas bli godkänd på inlämningen. Sedan blir det lite matterättningar som vanligt när det närmar sig kväll. Söndagar innebär alltid lite jobb för att vara förberedd till måndagens lektioner.

Jag vill även hinna med en tur till julmarknaden på Skälby för att få lite julkänsla som jag tycker är mysigt. Har jag tur så får jag med mig Mats även om han inte är så mycket för sådant.

Jag avslutar som vanligt med min julkalender.

Ge ett varmt leende till

en person du möter idag.

Nu önskar jag er en härlig söndag, kram Susann

4 kommentarer