Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 7 juli 2024

Idag blev det sovmorgon eftersom vi var på bröllop i går och kom inte i säng förrän vid 03:30. Det får bli ett separat inlägg om själva bröllopet för jag kan inte lägga in några bilder just nu från bröllopet.

Vi vaknade vid klockan 10 vid Bygdegården där vi hade parkerat husbilen. Det var skönt att bara gå till parkeringen från bröllopsfesten när det var dags för att sova. Innan frukosten gick jag ut i blåsten för att se hur det såg ut vid den bryggan som låg i närheten. Jag skulle se om det fanns möjlighet till ett morgondopp. Tyvärr fanns det ingen stege från bryggan så det blev inget dopp.

I natt har det blåst jättemycket och det kändes nästan som om husbilen skulle flyga iväg. Det kändes lite läskigt emellanåt.

Efter frukosten gick vi upp till Bygdegården och hjälpte till att städa efter festen. Vi var många som hjälpte till så det gick bra. Marcus, Mats kusin gick igenom lite tips på Alde systemet som vi har i husbilen då de har ett likadant system i deras husvagn.

Vid halv fem körde vi tillbaka till Flen, till Åsa och Jon. JAg vvar jättetrött så jag la mig och somnade i husbilen och sov en timme, precis vad jag behövde.

Jon fick komma hem idag efter sin morgonoperation av sin handled. Det var kul att träffa honom och ikväll blev det tacos och sedan lite kortspel. Jag var för trött för att spela så jag låg och bara tittade på.

Nu är det dags för sängen, kram Susann 💜