Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 6 juli 2024

Här sitter jag i Flen hos Åsa och Jon och skriver den här lördagsförmiddagen. Igår fredag så blev det en dag då jag packade och fixade med allt som vi skulle ha med oss hit till Flen. Mats jobbade b ara förmiddagen så han kom hem till lunch. Vi åt lite innan vi drog iväg med vår husbil upp till Flen. Detta blir den första lite längre resan med husbilen. Vi kom iväg vid runt 12:30 och det gick bra att köra upp. Jag körde från Norrköping och jag tycker det går bra att köra husbilen och känner mig mer och mer bekväm med att köra den. Det är skönt att sitta så högt upp så jag har bra överblick. Det regnade väldigt mycket bitvis och det kändes ändå lättare att köra husbilen i regnet än när jag kör vår andra bil.

Vid femtiden kom vi fram till Åsa och Jon. Då var Åsa med familj på väg hem från sjukhuset där Jon ligger med en bruten arm och väntar på att få den opererad. Jon, han kommer tyvärr missa bröllopet som är idag lördag för imorgon söndag kommer de operera armen.

Efter middagen igår kväll gick vi bort till Mats faster Eva och Bernt där även brudparet Ida och Robert höll till. Det var kul att träffa dem och Ida fyllde 40 år igår så vi sjöng och gav henne en flaska vin. Sedan vid 22-tiden gick vi tillbaka och det var dags att sova i vår husbil.

Idag vaknade både jag och Mats tidigt så redan klockan 6:50 tog vi husbilen ner till Orrestaöbadet för att springa och bada. Det blev en liten löprunda för mig, 1,5km och sedan hett härligt dopp. Det var 13 grader i luften och 19,3 grader i vattnet så det var riktigt skönt att simma omkring lite.

Vi duschade och sedan körde vi inom willys och handlade nybakat bröd till frukosten. När vi kom tillbaka vid 8-tiden så började de andra vakna i huset. Vi åt frukost och nu håller alla på att göra sig iordning inför bröllopet. Vi ska snart åka till platsen där bröllopet ska vara, Hyltinge hembygdsgård. Det ska bli så kul att gå på bröllop för det är vi inte bortskämda med.

Jag önskar alla en härlig helg och jag återkommer med mer från bröllopet.

Kram Susann 💜

2 kommentarer