Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sovmorgon och fredag

Idag är jag lïte trött även att jag tog sovmorgon och somnade om efter att Mats åkt till jobbet. Jag har vaknat inatt flera gånger utav smärta i min nacke, även illamåendekänsla och yrselkänningar. Det beror på att jag var hos fysioterapeuten igår och eftersom han tror att min problematik sitter i nacken så var det fullt fokus på min nacke. Han sträckte och bände ut min nacke i massa olika riktningar och det är så skönt när han gör det just då. Han tyckte även att det märktes att jag gjorde mina nackövningar, att nackmusklerna blivit lite starkare. Jag märker att det hjälper då min axel inte smärtar längre och börjar den göra det så gör jag lite nackövningar och då försvinner smärtan och jag har bara en liten känsla kvar. Jag är så nöjd med att den här fysioterapeuten har hittat vad som är mitt problem så jag kan jobba vidare så det leder till att jag blir bättre och inte får smärta och andra symptom som yrsel och illamående. Han tror att min instabila axel kan bli bättre genom styrketräning om jag tränar upp nacken mer. Jag hoppas det och det är ju bra att jag har gymkort och kan träna parallellt.

Idag ska jag fixa lite bubbel inför kvällen då vi hör och häpna inte har något bubbel hemma. Vi brukar alltid ha bubbel hemma fast nu har det tagit slut. Sedan tänkte jag köpa en flaska och ha med till värdinnan som vi ska ha förfesten innan julbordet. Jag tycker det är trevligt att ha något med mig när jag är bortbjuden. Hur brukar ni göra?

Sedan var jag sugen på att skaffa min en ny outfit för kvällen, får se om jag hittar något. Det känns som det var längesedan jag shoppade kläder så det kan vara dags nu och kvällen ger ju mig ett tillfälle till att iallafall titta på kläder.

Mats är snäll och hämta mig och några kollegor ikväll så det är lyxigt med egen taxi. Sedan kanske det är hans tur att hämta, brukar oftast vara jag som hämtar honom för han är mer borta än vad jag är. Jag ser verkligen framemot kvällen, att komma hemifrån och bara vara Susann, inte mamma eller fru utan bara jag och det kan en behöva ibland.

Ha en härlig fredag. <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *