Spontanlunch

Idag var vi lite sega när vi vaknade och det var inte så konstigt eftersom det blev en sen kväll igår. Vi hade inga planer för den här dagen utan jag skulle bara chilla och samla energi. Mats har klippt gräset och småpulat lite här hemma. Jag har försökt fixa till bloggen så att du som läser kan lämna en kommentar, fast jag får inte till det äns å länge. Mitt försök till det fortsätter, jag har varit i kontakt med lite olika för att se om någon kan hjälpa mig. Jag hoppas att ni ändå fortsätter titta in till mig så hoppas jag att jag inom snar framtid löser detta problem.

Idag fick vi finbesök utav Ulrika och Thomas vid lunchtid så då bjöd vi på lunch. De var på väg hem från deras sommarstuga på Öland. Det var längesedan vi träffade dem så det var roligt att se dem. Det blev lunch ute på vår trall i solen. vi bjöd på kycklingwok på vårt stekbord.

Ikväll blir det hockey på tv och nu gäller det för Sverige att vinna över Slovakien annars åker de ut VM. Sedan kommer jag att gå och lägga mig tidigt för att vara redo för en ny vecka.

Hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.