StryktvĂ€tt, pizzabad och Robinson 😊

PÄ förmiddagen blev det lite smÄpysslande. Jag fick undan min strykhög och nÀstan alla vinterdÀcken blev bytta pÄ min bil. TyvÀrr gick ena mutterhuvudet av pÄ vÀnster framhjul sÄ imorgon hoppas jag att nÄgon pÄ verkstaden kan hjÀlpa mig innan Centrumskolan.

Vid lunchtid hade vi bestĂ€mt trĂ€ff med Matilda vid Stora frögĂ„rden pĂ„ Öland för de hade ett jippo, badpizzadagen. Om en badade vid deras brygga och taggade dem sĂ„ blev en bjuden pĂ„ en pizza, Margarita. Matilda ville ha sĂ€llskap och vi var inte sena pĂ„ att hĂ€nga med pĂ„ upptĂ„get đŸ‘đŸŸđŸ˜Š Att bada i Kalmarsund för en pizza kan ju vara trevligt.

Pizzan var god och vi var glada och nöjda med vĂ„rt lilla Ă€ventyr. 😊🌞

IkvÀll kom Victor och Tora hem efter en vintersÀsong i TandÄdalen. Han och Tora ska vara hÀr nÄgra nÀtter innan han följer med henne hem till Stockholm för att sedan komma hem nÄgon dag innan han börjar jobba i Byxelkrok som han brukar göra pÄ somrarna. Det var kul att trÀffa sonen och fÄ ha honom hemma nÄgra dagar.

Nu har vi tittat pÄ Robinson och jag tycker att det har utvecklats till en rolig sÀsong. Jag tyckte inte det först fast nu tycker jag det. Vad tycker ni om programmet, brukar ni titta pÄ det?

Nu Ă€r det sĂ€ngen sĂ„ önskar alla en god natt, kram Susann 💜

3 kommentarer

  1. Bada nej tack!
    Pizza ja tack.
    Ser ocksĂ„ Robinson, det har aldrig varit sĂ„ lata personer nĂ„gon gĂ„ng, men trevligt det Ă€r i Sverige đŸ„°

  2. SÄ roligt att fÄ ha sonen hemma. Vi tittar pÄ Robinson, jag tycker det Àr sÄ intressant och spÀnnande. Jag var rÀtt nöjd igÄr nÀr de lyckades fÄ ut Elias.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.