Studentfirande đŸ„‚đŸŒž

Godmorgon alla fina 🌞

HĂ€r vaknar jag i Älmhult hos min syster Fatimah. Klockan Ă€r runt 06.00 och det Ă€r för tidigt för att stiga upp sĂ„ jag ligger i sĂ€ngen och har lĂ€st lite olika sociala medier. Jag har nu lĂ€st ikapp de jag följer.

IgÄr var en stor dag för Linnéa, min systerdotter som tog studenten frÄn tre Är pÄ Katedralskolan i VÀxjö.

Vid klockan 15.00 började mottagningen hemma hos Henrik, Linnéas pappa. Vi Äkte direkt dit och Àven mina barn var redan dÀr. Samina hade tagit tÄget frÄn Malmö och Rasmus Äkte med i Victors eftersom han körde egen bil frÄn Byxelkrok. Victor ska hÀlsa pÄ en kompis idag i BÄstad innan han ska tillbaka till Byxelkrok. Rasmus och Samina Äker med oss till Kalmar.

Vi fick en trevlig eftermiddag/kvĂ€ll i Henriks trĂ€dgĂ„rd sĂ„ jag tror att LinnĂ©a var nöjd med sin dag. Det var kul att trĂ€ffa pappa som jag inte trĂ€ffat pĂ„ ett tag och mina barn har inte trĂ€ffat honom pĂ„ över ett Ă„r. Även min moster Irene och hennes man var en stund pĂ„ studentskivan och det var kul att trĂ€ffa Ă€ven dem.

Sedan nÀr Linnéa drog vidare Äkte vi hem till Fatimah och chillade innan det var dags för sÀngen.

Nu vÀntar jag bara pÄ att övriga i huset ska vakna för sedan ska vi Äka hemÄt för ikvÀll ska vi fira Saminas examen tillsammans med Mats lillasystrar Marie och Amalia med familjer.

Jag önskar er en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *