Tidigt uppe

Här fick jag gå upp tidigare än vanligt för idag är det mannens födelsedag. Han ville såklart inte a frukost på sängen så jag slapp gå upp ännu tidigare. Han brukar gå ner och äta frukos och sedan kommer han upp och väcker mig innan han går till jobbet och gjorde även så idag så då gick jag upp och han fick lägga sig en stund igen för att jag skulle gratta honom. Jag sjäng så himla vackert för honom med min röst som inte hade pratat någonting innan.

Han blev nöjd över sina presenter, en skärmaskin så nu kan vi skiva julskinkan i fina skivor. Vi har en skärmaskin fast den är väldigt dålig så Mats hade önskat sig en ny. Jag hade tur för det var det paketet som jag hämtade igår eftermiddag på Mangenten. Sedan fick han ett par tjocka löparbyxor som han kan ha när det blir minusgrader utomhus, en löparmössa och en vattenflaska.

När Mats hade åkt till jobbet var det ingen idé att somna för jag hade blivit lite för pigg. Jag läste lite bloggar innan jag gick upp för att sätta mig i soffan och skriva här. Jag har hunnit slänga in en maskin tvätt också.

Idag ska jag baka pepparkakor och ta hand om lite rentvätt, och det kommer vara nog med aktivitet för mig idag. Det är lätt att jag gör för mycket nu när jag är hemma och det vill jag inte. Jag hade huvudvärk igårkväll och har även vaknat med det idag och det brukar vara en signal för att ta det lugnare.

Jag önskar alla en fin fredag, kram Susann.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.