Tisdagen den 1 juni 2021

Nu går vi in i den första sommarmånaden, hjälp vad har vårterminen tagit vägen. Jag vaknade till solsken och en temperatur på 14 grader så nu hoppas jag att graderna stiger för varje dag. Jag hoppas på en fin och varm sommar.

Det är snart Centrumskolan och idag slutar jag efter lunch så jag tänkte fixa lite på stan i eftermiddag. Jag skulle vilja köpa något nytt att ha på mig på studenten och Mats ville att jag skulle köpa en ny skjorta till honom. Så jag får se om jag hittar något till oss båda. Det var hur länge sen som helst jag gick i affärer och bara strosade runt, fast idag får det bli några affärer. Annars har det blivit att jag åkt in till stan och esökt den affären som jag hade planerat att köpa något i och sedan hem direkt. Idag har de släppt på de lokala restriktionerna här i Kalmar län så nu har vi samma som övriga befolkningen i Sverige. Det tycker jag känns bra med tanke på den stundade studenten som är den 12 juni. Nu kan vi ändå åka till Älmhult utan allt för dåligt samvete.

Ikväll blir det löpning tillsammans med Karin och Madeleine igen efter ett antal veckors uppehåll. Det ska bli kul att träffa dem igen. Ett självklart dopp efter löpningen kommer bli skönt nu när temperaturen i vattnet har stigit.

Sedan blir det väl soffhäng framför tvn innan det är dags att gå coh lägga sig för att få sin skönhetssömn inför en ny dag.

Jag önskar alla en fin dag, kram Susann 🌞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.