Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 15 oktober 2024

Hjälp vad seg jag var i morse. Jag låg kvar i sängen så länge som möjligt. Jag tror att jag gjorde mig iordning på en kvart för att sedan cykla tillsammans med Mats in mot våra jobb. Jag hann inte tänka klart utan glömde hjälmen idag.

På jobbet var det bra som vanligt och jag hade Hkk med en elev. Hen gjorde kladdkaka som hen sedan bjöd på.

Efter jobbet cyklade jag till kallbadhuset och idag fick jag sällskap av en annan besökare. Det var en fin eftermiddag, 11 grader i luften och 11,9 i vattnet.

Sedan cyklade jag hem och satte mig med datorn. Jag hade fått återkoppling på min inlämningsuppgift. Jag behövde komplettera några saker så det ska jag försöka göra i veckan, för på söndag ska nästa uppgift lämnas in.

Strax innan zoom-mötet hade jag kontakt med en annan kursdeltagare. Det känns bra att ha någon att bolla med.

Idag hade föreläsaren blivit sjuk så det blev bara ett kort möte där vi kunde ställa frågor om vi undrade över något. Efter zoom-mötet pratade jag med kursdeltagaren igen och vi skickade varandra våra inlämningsuppgifter för att kunna få stöd och tips av varandra. Vi ska höras på torsdag igen.

Ikväll lagade vi spagetti och köttfärssås med vitkål och morötter i.

Jag har även pratat med Victor, alltid trevligt när barnen ringer.

Pappa överraskade mig också för han ringde på messenger med bild. Jag brukar ringa honom på det sättet för han tycker det är trevligt när vi kan se varandra. Han hade ingen aning om hur han hade gjort för att lyckas ringa till mig. Han var lika snopen över det som jag.

Kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *