Tisdagen den 15 september 2020 paket

Vilken sommardag vi haft idag, termometern i bilen visade på 23 grader när jäg körde hem från Centrumskolan vid halv tre. Tiden på skolan gick fort och jag fick stötta upp på en del lektioner.

När jag kom hem från Centrumskolan blev det att sätta igång en maskin tvätt och sedan gjorde jag den veganska cheesecaken. Vi får se om den blir bra, tänker prova imorgon. Jag använde mig av solros- och pumpakärnor istället för nötter. Jag tyckte det blev lite väl ”nötig” smak när jag provsmakade degen och fyllningen. Jag får se om jag ändrar lite till i receptet eller väljer något annat att göra till ”halv åtta hos oss”.

Idag slutade Mats tidigt så han var hemma redan halv fyra och då åkte vi och fixade presenter till födelsedagspersonerna, så nu är det gjort vilket känns bra.

När vi var på väg hem från stan fick jag ett mess om att mitt paket hade kommit. Jippie, min badtermometer som jag beställde för någon dag sedan. Nu kommer jag kunna mäta badtemperaturen precis där vi är och badar.

Kvällsmat framför tv och sedan blev det städning i köket. Vad hände? Jag är själv lika överraskad… varifrån kom den energin? Jag klagar inte, bara förvånad.

Nu har vi landat i soffan igen och varvar ner innan det är dags att sova. Önskar alla en fortsatt trevlig kväll. 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.