Tisdagen den 15 september 2020

Vilken skillnade det är att vakna utvilad. Idag när jag tittade på klockan visade den 8 och jag kände mig pigg. Det verkar ju lovande inför eftermiddag då jag ska provgöra en efterrätt som jag har blivit inspirerad av på Lyanders gröna kök, som jag kommer att göra om lite eftersom jag inte tål nötter. Jag tänker använda mig av pumpa- och solrosfrön och ev sojabönor. Bärpulvret kommer jag att prova med blåbärspulver. Det kommer att bli spännande och se om jag lyckas, för om jag gör det kommer jag ha det som efterrätt då vi har ”halv åtta hos oss”. Jag ska även provbaka en chokladkaka som Samina hade gjort och den var så god fast jag ska prova att göra den vegansk eftersom det kommer bli vegansk mat till ”halv åtta hos oss”. Jag får se om jag orkar göra det idag också, tror det blir till helgen.

Fast innan jag ska göra det så ska jag fixa lite presenter till de som fyller år i veckan. Jag tror jag vet vad jag ska köpa och då går det snabbt.

När efterräten är gjord så blir det vila för sen ska Mats och jag gymma ikväll om Mats ben fixar det annars kommer jag också hoppa över och då får tiden gå istället till lite plock här hemma. Som sagt finns det alltid att göra här hemma då det alltid har låg prioritering med min energinivå som behöver hållas på en bra balans mellan jobb och hushåll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.